Nyomdai termékeink

Teljeskörű nyomdai szolgáltatások a PROFIT Reklámügynökségnél!

– kitűnő minőségben
– gyors teljesítéssel
– országosan bárhová

Névjegykártya beszerzésed nálunk az utolsó pillanatban sincs későn!
Három, garantáltan pontos teljesítési idővel várunk, így céged biztosan nem késhet el egyetlen fontos tárgyalásról, kiállításról vagy utazásról sem.

Garantált nyomatminőség a Te cégednek is! Névjegykártya készítési szolgáltatásunk keretében minőségben és gyorsan rendelhetsz tőlünk, akár különleges felületnemesítéssel, akár visszafogott, letisztult megjelenéssel.

A szórólap még mindig remek lehetőség arra, hogy hírt adjon a célközönségének termékéről, szolgáltatásáról, ráadásul egy profi készítésű reklámanyag vásárlásra buzdítja az embereket. Az általunk készített szórólapok kifogástalan minőséget képviselnek. Nyomtatásuk kis és nagy tételben, fekete-fehér és színes változatban egyaránt lehetséges. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és rendelje meg szóróanyagát, ami akár egy napon belül Önnél lehet!

A plakát az adott téma többféle szempontból történő figyelemfelkeltő és kreatív ábrázolására szolgáló vizuális eszköz. Az 50db feletti rendelés esetén a plakátok ofszet nyomtatási technológiával kerülnek előállításra. A termék a hagyományos standard méreteken kívül, egyedi méretekben is megrendelhető.

A prospektus nagy terjedelmű szöveg és információ prezentálásra szolgáló termék, melyet ofszet nyomtatási technológiával 11 választható formátumban és 11 féle elegáns papírtípus közül rendelhet meg. A termék a hagyományos standard méreteken kívül egyedi méretben és egyedi példányszámban is megrendelhető.

Jó benyomást szeretne kelteni a partnereinél? Rendeljen egyedi képeslapot ofszet nyomtatási minőségben. Válasszon a felületnemesítési eljárások közül fóliázást vagy UV lakkozást, hogy a terméke megjelenése exkluzívabb legyen.

A standard méretű, postai borítékot ofszet és környezetbarát papíron minőségi nyomtatásban, szabványméreteknek megfelelően, ablakos és ablak nélküli kivitelben rendelheti meg. Az ofszet papírral készült borítékaink bélésnyomottak, vagyis belülről egy szürke szín nyomást kapnak, mely véd az átlátszóságtól.

A matricákat különböző méretben, négyzet és kör formátumban és egyedi példányszámban, háromféle papírfelülettel is megrendelheti. A nagyformátumú öntapadók már 50 darabos példányszámtól is választhatóak.

Egyedi mappáink megjelenése az élénk és színhelyes nyomtatás, a prémium minőségű alapanyagok és felületnemesítési eljárások használatának köszönhetően a mappa minden részén kimagaslói minőséget mutat.

A legkorszerűbb nyomdatechnikai megoldásoknak köszönhetően a prémium kategóriás zsinórfüles papírtáskáinkat minőségi alapanyagokból, 10 féle standard formátumban és egyedi méretben is megrendelheti. A papírtáskáink stabilitását a legmagasabb minőségi igényeknek megfelelő prémium anyaghasználat, valamint a kartonnal megerősített fül- és talprész biztosítja.

Az exkluzív megjelenésű, vagy több mint 92 oldalas brossúrák kivitelezésére szolgáló termék, melyet ofszet nyomtatási technológiával 11 választható formátumban és 11 féle elegáns papírtípus közül rendelhet meg. A termék a hagyományos standard méreteken kívül egyedi méretben és egyedi példányszámban is megrendelhető.

Az új év közeledtével vagy akár év közben is, rendeljen asztali naptárt, melyen minden nap nyomon tudja követni aznapi teendőit, bármilyen feljegyzést készíthet rá. A termék a hagyományos standard méreteken kívül egyedi méretben és egyedi példányszámban is megrendelhető.

 

Rendeljen éttermi alátétet, akár 50000 példányszámban is. A/3-as illetve egyedi formátumban is kapható, a megadott intervallumokon belül.

 

Reklámtechnika

Reklámtechnikai termékek tervezése és gyártása. Bővebben Válaszd magas minőségű reklámtechnikai megoldásainkat és prémium nyersanyagainkat!

Szövetből készült hirdetőfelület, amelyet általában épületek homlokzatára függesztenek ki. A molinó azért praktikus, mert elhelyezéséhez nincs szükség állványra vagy zászlórúdra. A termék a hagyományos standard méreteken kívül egyedi méretben és egyedi példányszámban is megrendelhető.

Szövetből készült hirdetőfelület, amelyet általában épületek homlokzatára függesztenek ki. A molinó azért praktikus, mert elhelyezéséhez nincs szükség állványra vagy zászlórúdra. A termék a hagyományos standard méreteken kívül egyedi méretben és egyedi példányszámban is megrendelhető.

Dekoráljon autójára, ablakaira és egyéb felületeire öntapadó matricákkal. A termék csak standard méretekben választható.

  •  dekorációs öntapadó 
  • Ablak, kirakatmatrica
  • perforált ablakfólia – “one way vision”
  • Gépkocsi matrica
  • Padló matrica

Rendeljen egyedi és standard méretekben választható mágneses lapokat, meghatározott példányszámban.

A zászló egy rúdra rögzített, meghatározott színezésű, illetve mintájú vászondarab. Nálunk 220g-os selyemszaténből vagy 110g-os hurkolt poliészterből készülnek a zászlók. A termék a hagyományos standard méreteken kívül egyedi méretben és egyedi példányszámban is megrendelhető.

A nagyformátumú plakát az adott téma többféle szempontból történő figyelemfelkeltő és kreatív ábrázolására szolgáló vizuális eszköz. 50db alatti rendelés esetén a plakátok nagyformátumú digitális nyomtatási technológiával kerülnek előállításra.

Bármilyen anyagú, méretű cégtábla elkészítése, kiszállítása, felszerelése.

Egyszerű, igényes kialakítású és gyorsan összeállítható, stabil szerkezetű reklámhordozó eszköz. Kiválóan alkalmas eladáshelyi vagy időszakos reklám megjelenítésére, illetve kiállítási dekorációként, de designelemként irodákban, vagy üzletekben is alkalmazható.

 

Egyszerűen összeállítható, könnyű szerkezetű bannereszköz, amely kedvező áron biztosít igényes megjelenést.
Három lábon álló, könnyű fémvázas szerkezetű, kis helyigényű reklámhordozó, melyet elsősorban beltéri felhasználásra javaslunk. Kiválóan alkalmas eladáshelyi vagy időszakos reklám megjelenítésére, illetve kiállítási dekorációként, de designelemként irodákban vagy üzletekben is alkalmazható.

A megállító tábla elengedhetetlen reklámfelület, mely figyelmet kelt, informál és vásárlásra ösztönöz, közvetlenül az Ön üzlete előtt. Krétával is használható. A termék csak standard méretekben választható.

Küldje be kedvenc képét, és cégünk művészi festővászonra nyomtatja Önnek.
A festővászonra történő nyomtatás előnye, hogy sokkal természetesebb, élethűbb és tartósabb hatást eredményez a papírra történő nyomtatással szemben.

Küldje be kedvenc képét, és cégünk művészi festővászonra nyomtatja Önnek.
Egyoldalon vagy kétoldalon nyomtatott műanyag kártya. Az anyag és a nyomat kiváló minőségének köszönhetően többször felhasználható. A plasztikkártya anyagának mindkét oldala nyomtatható. Ez a kártya nem átvilágítható. A termék kizárólag egy, 87,7x56cm-es méretben kapható.